หน้าแรก
เกี่ยวกับเรา
ทุนทางวัฒนธรรม
农业工具
文化传统
地点
职业
食物
社区产品
重要人物
活动
Agricultural tool
Cultural tradition
Location
Occupation
Food
Community product
Important person
Activity
อาชีพ
เครื่องมือทางการเกษตร
ประเพณีวัฒนธรรม
บุคคลสำคัญ
สถานที่
อาหาร
ผลิตภัณฑ์ชุมชน
กิจกรรม
ทรัพยากรชีวภาพ
เส้นทางท่องเที่ยว
กิจกรรม
ติดต่อเรา
ชุมชนบ้านท่าระแนะ
หน้าแรก
เกี่ยวกับเรา
ทุนทางวัฒนธรรม
农业工具
文化传统
地点
职业
食物
社区产品
重要人物
活动
Agricultural tool
Cultural tradition
Location
Occupation
Food
Community product
Important person
Activity
อาชีพ
เครื่องมือทางการเกษตร
ประเพณีวัฒนธรรม
บุคคลสำคัญ
สถานที่
อาหาร
ผลิตภัณฑ์ชุมชน
กิจกรรม
เส้นทางท่องเที่ยว
ทรัพยากรชีวภาพ
Plant
Mangrove forest
Land plant
Animal
Shirmp
Shellfish
Crab
Fish
Bird
Microorganism
Mold
Bacteria
จุลินทรีย์
รา
แบคทีเรีย
พืช
ป่าชายเลน
พืชบก
สัตว์
กุ้ง
หอย
ปู
ปลา
นก
กิจกรรม
ติดต่อเรา
The mangrove clam curry with betel leaves
The shipworm that is not a barnacle
Ant plant tea
100 year-old popped rice dessert
Mullet in sour soup with five-leaved ivy
Peregrine crab spicy salad
Steamed barracuda with curry paste in Tani leaf
Batter-fried mangrove leaf and mangrove apple flower
Grilled Chanron wrapped with sugar cane stalk
Pa Taek chili paste dip
Taste fresh mangrove crab, dipping in salt and chili paste
1